GODE ANMELDELSER AF USA-REJSEBOG “SCENER FRA SUNSET BOULEVARD”

Anmelderne om “Scener fra Sunset Boulevard”:

5 stjerner i Berlingske Tidende: ”Fabelagtig portræt af Englenes By ( … ) Rasende velskrevet rejseessay. ’Scener fra Sunset Boulevard’ er et must for dem, der har blot en flig af L.A.’s puls i blodet.”

5 stjerner i Jyllands-Posten: “En af de mest interessante bøger i denne bogsæson … Nu er gonzo-forfatteren tilbage under den brændende californiske sol. Ældre, med tydeligt færre excesser, men lige så nærværende og velskrivende som altid. ( … ) Det fine ved bogen er ( … ) dens konstante insisteren på at udfordre den antiamerikanisme, vi som europæere så let forfalder til ( … ) Din rejse bør starte med en tur til den nærmeste boghandel.”

”Henrik List skriver heftigt og herligt om Los Angeles. ( … ) En tæt fortumlet fornøjelse.” (Lars Bukdahl i Weekendavisen)

“Vellykket rejseessay. Henrik List ( … ) er mildt sagt en både velskrivende, vidende og underholdende guide. ( … ) Pokkers spændende læsning, ligesom resten af ‘Scener fra Sunset Boulevard’, hvis stemningsfulde reportager, macho-lyriske sprog og intelligente tanker vil begejstre enhver, der som denne signatur er håbløst forelsket i Los Angeles.” (Tonny Vorm i Information)

“List skriver så farverigt og levende, og man kan næsten dufte den glohede asfalt og mærke solen brænde på huden. Samtidig er han hudløst ærlig og tøver ikke med at afsløre de mindre flatterende sider af sin egen person, hvilket også tilføjer dette rejseessay en god portion humor.” (Nana Nielsen på webmagasinet kultunaut.dk)

http://www.henriklist.dk

PS: Køb “Scener fra Sunset Boulevard på nettet via dette link …
http://www.g.dk/bog/scener-fra-sunset-boulevard-henrik-list_9788779733954

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s