Så sidder jeg her i radioen

Så sidder jeg her i radioen lige nu, live med Henrik List! vi hygger os rigtig godt og i er velkommen til at spørge om hvad i har lyst til og få læst jeres spørgsmål op her i radioen hvis i skriver dem her på bloggen!
Hvis i kigger og lytter med lidt senere uploader jeg nogle billeder jeg har taget i morges!

Tak til jer som lytter med! Hvis i kunne se mig så har jeg et kæmpe smil placere midt i mit fjæs!


-Sandra

9 thoughts on “Så sidder jeg her i radioen

 1. HEY SANDRA

  FORTÆL LIGE HR.LIST AT DET GLÆDE EN GAMMEL TOSSE SOM MIG,AT HAN NU FÅR DEN RESPEKT HAN FORTJENER.DET HAR ÅBENBART TAGET FOLK 20 ÅR AT FORSTÅ HANS BØGER.
  HAN ER DEN BEDSTE RADIO VÆRT PÅ 24SYV. [NOGLE AF DE ANDRE LYDER SOM EN LUNKEN FADØL].
  PS.DU ER ÜBER COOL I DEN DER RADIO,HAR DU DIN ILDER MED…
  HA EN DEJLIG AFTEN I TO.
  KÆRLIG HILSEN
  DEN ANONYME.

 2. Hej med jer og tak for at i holder mig vågen!

  Ift. jeres samtale omkring de unge entrepreneurs, bliver jeg lidt modløs. Min fordom omkring den kreative klasse, hvilket jeg efter definitionen selv er en del af, er at de unge kreative eller unge entrepreneurs ofte er optaget af en selviscenesættelse eller selvpromovering der tilsidesætter interessen for varetagelsen af fællesskabet og solidariteten.

  For mig at se, bliver de mange unge entrepreneurs forgyldt bl.a. igennem kommunale tiltag. Hvori det fra kommunens side er et ønske om en økonomisk udvikling i en global økonomi, bruger de unge kreative det til en mulighed for en øget selviscenesættelse.

  Summa summarum kan man med rette krisere de kreative unge for at være for egocentreret?

  Hilsen Mathias

 3. Hej Sandra

  Først om fremmest undskyld for min ikke-venlige-radiooplæsnings-tekst.

  Vil blot lige pointerer jeg hverken kommer fra Silkeborg eller fester hver weekend på NASA, men derimod (ud fra mit umiddelbare indtryk af dig) bevæger mig i samme miljøer.

  Derudover kan jeg sagtens følge jer i det tåbelige med rap-kurser, selvom det på den anden side måske giver chancen for de unge, der ellers aldrig ville have fået muligheden for at synge P-Diddy i en mikrofon med sindsyg bas 🙂

  Hvor om alting er, takker jeg ærbødigt for et godt radioprogram og ønsker fortsat god torsdag nat!

  • Det skal du ikke undskylde for, det er min opgave at læse det rigtigt op. Jeg har bare en “ting” med at ville læse tingene live op for første gang så det bliver mere ægte og lytterne får min første reaktion/respons. Men så kludrer det også hurtigt når man er træt og du skriver så korrekt (som jeg ikke er vant til) 😉

   Jeg glemmer nogle gange bare at se længere end hvor jeg selv står. Men jeg kan også sagtens følge dig i hvad du mener med at folk nærmest for støtte til at selvtinscenesætte sig selv. Pengene bliver brugt på en forkert måde. Jeg har ikke en løsning, men der burde bliver taget meget mere stilling til indvidet og ikke sætte folk i grupper il div. kreative kurser. Hvis bare social rådgiverne rent faktisk rådgav og brugte 10 min ekstra på hver person og havde magten til at tage stilling til hver enkelte person kunne det måske hjælpe. Men alt skal gøre hurtigere og skæres ned på personale og prøver at være moderne med computer programmer der skal gøre det hele meget “lettere” for jobcenteret…blllaavvvd

 4. Kære Sandra

  Jeg sidder tilfældigvis på en bølgefraværende surfeftermiddag her på Hawaii og har lige lyttet med i radioen. Min ven og jeg har taget orlov fra vores udannelser for at tage herud at surfe et par måneder! Dit digt var det første realitycheck, mens jeg har været herude! Du virker fascinerende moden af din alder – sikkert i kraft af dit ansvar. Et ansvar som ikke mange ville kunne tage i den alder.

  Jeg tror der kommer et tidspunkt i ethvert liv, der er et omdrejningspunkt. Ved den tid må man acceptere sig selv. Det drejer sig ikke længere om hvad man er. Det drejer sig om hvad man kan blive.

  Tak for den spændende udsendelse, og også en lille smule tak for at jeg kom til at savne København igen!

  Mvh den en smule fascinerede

  • Jeg er lige kommet hjem og har lige læst det du har skrevet. Når jeg bliver rørt af folks ord, kilder det i min mave og jeg smiler så meget som min mund nu kan brede sig. Jeg bliver hurtigt afhængig af folks respond, fordi jeg bange for om jeg har blottet mig selv for meget. Jeg vil jo nødigt ende som en slags reality stjerne blogger som bare craver opmærksomhed for ingenting.
   Du skal ikke savne København! Den venter på dig, den vil være ligesom du forlod den når du vender tilbage.
   Jeg vil tilgengæld drømme om hawaii i nat.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s